IKEA Besta kasten

De IKEA Besta kasten, wie kent ze niet?!? Je ziet ze in interieurs van over heel de wereld gebruikt worden in alle denkbare ruimtes. De Besta kasten zijn bijvoorbeeld enorm populair als TV meubel in de woonkamer, maar ook in de hal als schoenenkast, als opslagkast in de kinderkamer en als boekenkast in de slaapkamer zie je ze vaak terugkomen. Het flexibele karakter en de inzetbaarheid maken de Besta kasten super gewild voor iedereen!

IKEA Besta kasten

Interieur stijl

De IKEA Besta kasten zijn niet alleen flexibel voor het soort gebruik in heel het huis, maar ook als het gaat om de interieurstijl zijn deze kasten ook erg flexibel. Hiermee bedoelen we dat ze altijd passen in elke stijl interieur. Of het nou gaat om een klassiek interieur, modern interieur, landelijk interieur of industrieel interieur. Wat dat betreft zijn de Besta kasten universeel.

Modulaire kasten

De flexibiliteit gaat zelfs nóg een stukje verder. De Besta kasten zijn namelijk modulaire kasten, wat inhoudt dat je naar eigen wens en behoefte de kast samen kunt stellen. Je kunt het simpel houden door een schoenenkast op de vloer te plaatsen, maar je kunt je Besta TV meubel ook helemaal uitbreiden over de gehele breedte van je woonkamer. Gewoon op de vloer of zwevend aan de muur. Dit geldt voor zowel de breedte als de hoogte. Zo hebben we een mooi inspiratie voorbeeld gevonden, waarbij de Besta kasten gebruikt om de gehele muur te bekleden!

Hiernaast heb je ook nog keuze uit verschillende kleuren, formaten, inrichtingen met planken, deuren en deugrepen. Op die manier is het dus mogelijk om jouw unieke kast samen te stellen, ondanks dat het van IKEA afkomstig is.

IKEA Besta kasten

ikea-besta-kasten-3

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten

ikea-besta-kasten-6

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten

IKEA Besta kasten


2 Comments

  1. Pingback: Ontwerp van een moderne loungekeuken | HOMEASE

  2. Pingback: IKEA PAX | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate