IKEA PAX

Over de IKEA Besta kasten hebben we het al eens gehad. Vandaag gaan we het hebben over een ander fenomeen van het gigantische woonwarenhuis uit Zweden, namelijk de PAX kasten. Het PAX systeem is wereldwijd super populair en wordt ingezet voor verschillende doeleinden. Als schoenenkast, kledingkast, maar vooral ook voor de oh zo gewilde inloopkast.

IKEA PAX

Modulekast

De IKEA PAX is een garderobekast systeem die je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende kastmodules in verschillende kleuren, verschillende soorten deuren, of helemaal geen deuren, ladekasten, kledingroedes, opbergmanden, noem maar op. Op die manier kan je een kast creëren die volledig aan jouw wensen voldoet. Er zijn zelfs speciale modules gecreëerd voor hoeken.

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX planner

Omdat er zoveel mogelijk is met de IKEA PAX, zien sommigen door alle bomen het bos niet meer. Daarom heeft IKEA een PAX planner gecreëerd. Een online planner die jou helpt om jouw ideale PAX kast te plannen. Je kunt daar precies aangeven wat je wel en wat je niet wilt hebben, en als resultaat rolt jouw ideale kast eruit.

Om een beeld te krijgen hoe jouw PAX kast in jouw kamer staat, kan je zelfs wanden verplaatsen, muren en vloeren bewerken. Handig! Klik hier om naar de PAX planner te gaan.

Om jouw te inspireren, hebben we de mooiste voorbeelden van verschillende PAX kasten voor je verzameld.

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX

IKEA PAX

Bron: Remodelista.com | Mittvitahus.blogspot.de | Passionsforfashion.dk | Brinisfashionbook.com


1 Comment

  1. Pingback: In deze leuke kinderkamer hebben ze IKEA met vintage gecombineerd | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate