Kantoor in souterrain

Daniel Lee, oprichter van een software ontwikkelingsbedrijf uit Londen, heeft in Fulham zijn eigen woning en interieur ontworpen. De woning heeft in totaal drie woonlagen. Op de begane grond vind je de grote woonkeuken, de eerste verdieping de slaapkamers en badkamer, terwijl in het souterrain de woonkamer en kantoor zijn ingericht.

Kantoor in souterrain

Beloopbaar glas voor lichtinval
Vooral het souterrain met de woonkamer en kantoor zijn erg bijzonder. Niet alleen door de indeling en het stijlvolle interieur, maar vooral ook door het idee van Daniel om meer lichtinval te creëren in de ruimte onder de grond. Want dat is één van de grootste nadelen van een souterrain.

Kantoor in souterrain

Kantoor in souterrain

Ze hebben het souterrain verlengd zodat het ook onder de tuin doorgaat. In het laatste gedeelte is beloopbaar glas geplaatst in het plafond. Hierdoor heb je dus ook natuurlijk zonlicht in het souterrain.

Open kast systeem
In dit gedeelte is het mooie kantoor ingericht, gescheiden van de woonkamer middels prachtige deurkozijnen met glas. Het is een nette georganiseerde werkplek geworden met zowel genoeg plek om te werken als genoeg opbergruimte. Daniel heeft gekozen voor een open kast systeem, gemaakt van zwart staal en stijlvolle eiken houten planken.

Kantoor in souterrain

Kantoor in souterrain

Bron: Remodelista.com | Fotografie: Rory Gardiner


Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate