Koelkast ombouw

We gaat het vandaag hebben over een koelkast ombouw. Iedereen heeft een koelkast in huis. Er zijn twee verschillende koelkasten. Je hebt inbouwkoelkasten en vrijstaande losse koelkasten. Beide soorten koelkasten hebben hun eigen voordelen en nadelen, maar het is vooral een kwestie van smaak. Als je kiest voor een inbouwkoelkast, dan wordt de koelkast volledig afgewerkt in dezelfde stijl met dezelfde soort deur als de rest van je keuken. Als je kiest voor een vrijstaande losse koelkast, dan staat dat in principe los van de rest van je keuken. Je kunt echter ook kiezen voor een koelkast ombouw. We hebben de mooiste inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Koelkast ombouw

Integratie met de rest van de keuken

Zoals we hierboven hebben aangegeven, staat een vrijstaande koelkast los ten op zichte van de rest van je keuken. Dus ook de stijl kan totaal anders zijn dan de keukendeuren en apparatuur. Dat kan een keuze zijn, want er zijn hele mooie vrijstaande koelkasten zoals stoere Amerikaanse koelkasten of de stijlvolle retro koelkasten van SMEG. Je kunt er ook voor kiezen om ze tóch een beetje meer te integreren in de rest van je keuken. Dat kan dus met een koelkast ombouw.

Soorten koelkast ombouw

Afhankelijk van hoe je keuken eruit ziet, kan je de koelkast ombouw op verschillende manieren realiseren. Je kunt bijvoorbeeld een ombouw maken met keukenkasten in dezelfde stijl als alle andere keukenkasten. Wil je het lekker eenvoudig houden, dan kan je voor een minimalistische koelkast ombouw gaan, waarbij alleen een frame wordt gebouwd om de koelkast. Het frame kan ook op verschillende manieren gemaakt worden. Met open vakken boven de koelkast, met dunne randen, met dikke randen, strak gestuukt en geschilderd, van houten planken, noem maar op.

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Koelkast ombouw

Bron: Keltainentalorannalla.blogspot.com | Kitchenwalls.nl | Ww-interieurstyling.nl | Bellamumma.com | Myscandinavianhome.blogspot.com | Style-files.com


Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate