Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Kennen jullie Mike en Megan nog van The Fresh Exchange? Een tijdje geleden lieten we hun super leuke en inspirerende bohemian tuin zien. The Fresh Exchange bestaat nu alweer en tijdje. Het gaat super goed, dus vonden ze dat het tijd werd voor een echt kantoor. Mike en Megan zaten eerst na te denken om een pand te huren, maar na wat rekenwerk en de voor- en nadelen te hebben bekeken, besloten ze hun oude schuur in hun tuit te verbouwen tot hun kantoor. Alleen het idee is al helemaal te gek!

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

De oude schuur was precies zoals je van een oude schuur zou verwachten. Vervallen, lelijk, dunne muren zonder isolatie, noem maar op. Één ding stond vast, het zou een flink karwei zijn. Maar daarom was het ook een hele leuke uitdaging. Wat wel fijn was, is dat ze helemaal voor ogen hadden hoe ze het kantoor willen inrichten.

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Kantoorinrichting

Ze wilden het kantoor inrichten met vier ruimtes. Één ruimte om te werken, één voor vergaderingen, één voor fotoshoots en één voor opslag. Daarnaast hadden ze een lijstje gemaakt met wensen die zijn hoge prioriteit gaven:
– Een lang zwevend bureau ;
– Grote deuren die volledig geopend kunnen worden;
– Goede opbergmogelijkheden middels grote open planken;
– Perfecte verlichting;
– Goede verwarming en koeling.

Het resultaat is prachtig geworden. Vroeger was het een vervallen oude donkere ruimte, nu is het een inspirerende kantoor geworden met heel veel licht. Alle wensen die zij voor ogen hadden én meer zijn tot in de perfectie doorgevoerd.

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Licht kantoor

Alle wanden en het plafond zijn wit geschilderd, en heel lang twijfelden ze over de vloer. Aanvankelijk wilden ze de vloer rauw en onbewerkt laten voor een industrieel tintje, maar uiteindelijk besloten ze voor lichtgrijs te gaan. De lichtgrijze vloer maakt de ruimte niet alleen lichter, maar zorgt ook voor meer consistentie en is beter voor de fotoshoots.

Er is een enorm zwevend bureau gecreëerd van underlayment planken, waar ze enorm veel werkplek hebben. Met hetzelfde hout zijn ook open wandplanken gemaakt voor de opslag. Er is is een vergaderruimte ingericht. Én er is ruimte gereserveerd voor de fotoshoots. Midden in het kantoor is een lounge gecreëerd met een stoere vintage bruine leren bank en een leuk kleurrijk vloerkleed.

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Mike en Megan hebben van hun oude schuur in de tuin een inspirerend kantoor gemaakt

Bron: Thefreshexchange.com


Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate