Ronde salontafel

Salontafels heb je in verschillende modellen, kleuren materialen en formaten. Vandaag wil ik jullie inspireren met ronde salontafels. Het leuke van ronde salontafels, is dat je er meerdere bij elkaar kunt plaatsten in de woonkamer. Vaak wordt een grote met een kleine gecombineerd. Soms zijn de tafels even hoog, maar soms is de ene tafel hoger dan de andere. Genoeg mogelijkheden dus!

Ronde salontafel van Hay Bella
De Hay Bella salontafel is hier te koop.
Ronde salontafel
Zwart en grijs, altijd een goede combinatie!

Ronde salontafel Bloomingville Pretty
Deze ronde salontafel van Bloomingville is hier te koop.
Ronde salontafel
Een zwarte en een witte salontafel van Normann Copenhagen. Deze ronde Tablo salontafel van Normann Copenhagen is hier te koop.

Ronde salontafel

Ronde salontafel
Hier zijn zelfs drie ronde salontafels bij elkaar geplaatst. Een kleine, middel en grote. De ontwerpen zijn van Patricia Urquiola voor B&B Italia.
Ronde salontafel
Stijlvol wit!

ronde-salontafel-7

Ronde salontafel
Ook Karwei heeft prachtige ronde salontafels van hout!
Ronde salontafel
Twee kleine salontafels naast elkaar van het Zweedse merk Muuto.


14 Comments

 1. Hoi Manfung,

  Mooie foto’s! Ik vind deze stijl echt heel erg gaaf.
  Ik zag op 2 van deze foto’s hele leuke salontafels staan. Helaas stond bij deze tafels niets bij van welk merk ze zijn. Het gaat om de witte salontafel met stalen frame en de 3 zwarte, ronde tafels met stalen frame. Weet jij van welk merk dat is? Ik zou er enorm mee gehlopen zijn!

  Groetjes Vanessa

 2. Heel inspirerend om hier rond te kijken!

  Ik ben al een tijd op zoek naar de juiste salontafels.Ze moeten niet te klein, niet te zwaar en niet te laag zijn. De tafels in een van de voorbeelden hierboven zijn precies wat ik zoek, Alleen er staat geen merk bij. Ik zou heel graag willen weten waar ik deze tafels vinden kan.

  Ik hoop op een reactie, hartelijk dank alvast,

  Groet Dominque

  • Hoi Dominique,

   Bedankt voor je leuke reactie! Welke specifieke tafel vind je leuk? Dan kijken we of we iets leuks voor je kunnen vinden.

   • Ik zou graag het merk willen weten van de drie ronde zwarte tafels met stalen frame. ( het blad heeft een opstaand randje ).
    Ik heb zelf online gezocht naar deze tafels en vond bij loods 5 de tafels Duke die er erg op lijken. Alleen, bij de Duke tafels is het kleinste tafeltje ook het hoogste. Op jullie foto’s is de grootste tafel het hoogste, waardoor de tafels misschien onder elkaar geplaatst kunnen worden. En dat is wat ik zoek. Ik zou dus heel graag willen weten wat het merk is van de zwarte tafels op een van jullie foto’s.

    Bedankt alvast! Groet, Dominique

   • Van welk merk is de zwarte tafel waar er drie formaten van staan? Groetjes

 3. Ik zou ook graag het merk en verkooppunt willen weten van de 3 zwarte salontafels met opstaande rand en ook van de witte Tafel met opstaande rand.

 4. Ik heb de zelfde vraag over de 3 zwarte salontafels met opstaande rand en de witte Tafel, wat is het merk en wat zijn verkooppunten?

 5. Van welk merk zijn de (zwart en grijze) salontafels op de eerste foto?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate