Ronde salontafel

Salontafels heb je in verschillende modellen, kleuren materialen en formaten. Vandaag willen we het hebben over ronde salontafels. Salontafels die individueel erg leuk zijn, maar hget leuke van ronde salontafels, is dat je er meerdere bij elkaar kunt plaatsten en combineren in de woonkamer. Vaak wordt een grote met een kleine gecombineerd. Soms zijn de tafels even hoog, maar soms is de ene tafel hoger dan de andere. Genoeg mogelijkheden dus!

Ronde salontafel van Hay Bella
De Hay Bella salontafel is hier te koop.

Soorten salontafels

Ronde salontafels zijn enorm populair. Ook het aanbod is super groot. Je hebt ronde salontafels in heel veel verschillende materialen, stijlen, kleuren en formaten. Wij hebben een aantal mooie ronde salontafels gevonden, van houten salontafels tot marmeren salontafels. Welke vind jij het mooist en zie jij heel graag in jouw woonkamer?

Ronde salontafel Bloomingville Pretty

Ben je op zoek naar een mooie marmeren salontafel? Dit is de OX Denmarq
O Table salontafel. Hij is hier verkrijgbaar in wit en groen marmer! De tafel is ook verkrijgbaar in een groter formaat met een diameter van 100cm.
Dit is de Menu turning salontafel in het zwart. Een design salontafel die er niet alleen mooi uitziet, maar ook handige opbergruimte heeft. De tafel is hier verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
Ronde salontafel
Een zwarte en een witte salontafel van Normann Copenhagen. Deze ronde Tablo salontafel van Normann Copenhagen is hier te koop.
Ronde salontafel
Zwart en grijs, altijd een goede combinatie!

Ronde salontafel

Ronde salontafel
Hier zijn zelfs drie ronde salontafels bij elkaar geplaatst. Een kleine, middel en grote. De ontwerpen zijn van Patricia Urquiola voor B&B Italia.
Ronde salontafel
Stijlvol wit!

ronde-salontafel-7

Ronde salontafel
Ook Karwei heeft prachtige ronde salontafels van hout!
Ronde salontafel
Twee kleine salontafels naast elkaar van het Zweedse merk Muuto. Ze zijn hier verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.
Dit is de Zuiver Cupid salontafel en is hier verkrijgbaar in de kleuren brons en zwart.
De Hay Tulou salontafel is hier verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.
Dit is de mooie Muuto Around salontafel in maat XL. De tafel is hier verkrijgbaar in meerdere kleuren.


14 Comments

 1. Hoi Manfung,

  Mooie foto’s! Ik vind deze stijl echt heel erg gaaf.
  Ik zag op 2 van deze foto’s hele leuke salontafels staan. Helaas stond bij deze tafels niets bij van welk merk ze zijn. Het gaat om de witte salontafel met stalen frame en de 3 zwarte, ronde tafels met stalen frame. Weet jij van welk merk dat is? Ik zou er enorm mee gehlopen zijn!

  Groetjes Vanessa

 2. Heel inspirerend om hier rond te kijken!

  Ik ben al een tijd op zoek naar de juiste salontafels.Ze moeten niet te klein, niet te zwaar en niet te laag zijn. De tafels in een van de voorbeelden hierboven zijn precies wat ik zoek, Alleen er staat geen merk bij. Ik zou heel graag willen weten waar ik deze tafels vinden kan.

  Ik hoop op een reactie, hartelijk dank alvast,

  Groet Dominque

  • Hoi Dominique,

   Bedankt voor je leuke reactie! Welke specifieke tafel vind je leuk? Dan kijken we of we iets leuks voor je kunnen vinden.

   • Ik zou graag het merk willen weten van de drie ronde zwarte tafels met stalen frame. ( het blad heeft een opstaand randje ).
    Ik heb zelf online gezocht naar deze tafels en vond bij loods 5 de tafels Duke die er erg op lijken. Alleen, bij de Duke tafels is het kleinste tafeltje ook het hoogste. Op jullie foto’s is de grootste tafel het hoogste, waardoor de tafels misschien onder elkaar geplaatst kunnen worden. En dat is wat ik zoek. Ik zou dus heel graag willen weten wat het merk is van de zwarte tafels op een van jullie foto’s.

    Bedankt alvast! Groet, Dominique

   • Van welk merk is de zwarte tafel waar er drie formaten van staan? Groetjes

 3. Ik zou ook graag het merk en verkooppunt willen weten van de 3 zwarte salontafels met opstaande rand en ook van de witte Tafel met opstaande rand.

 4. Ik heb de zelfde vraag over de 3 zwarte salontafels met opstaande rand en de witte Tafel, wat is het merk en wat zijn verkooppunten?

 5. Van welk merk zijn de (zwart en grijze) salontafels op de eerste foto?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate