10x Betonvloer in huis


Er zijn verschillende manieren om een industriële interieur inrichting te creëren. Maar je hebt geen echte industrieel interieur zonder een betonvloer. Een stoere grijze betonvloer, gecombineerd met een rauwe bakstenen muur, afgewisseld met een paar strak gestuukte muren. Prachtig!

Betonvloer in woonkamer

Onderhoudsvriendelijk
Een betonvloer zie je vooral vaak in openbare ruimtes zoals restaurants, winkels, hotels, noem maar op. Daar kiezen ze voor omdat daar veel mensen komen. Onderhoud en gemak is daarom erg belangrijk. Dat is een van de belangrijkste reden waarom er gekozen wordt voor een betonvloer.

Maar ook thuis is onderhoud en gemak iets waar je rekening mee moet houden. Daarom waarom geen betonvloer in huis?!

Keuken met betonnen vloer

Gladde betonvloer in de keuken

Betonvloer in de badkamer

Industriële vloer

Betonnen vloer

Betonvloer in de keuken

Donkergrijze betonvloer

betonvloer

6 Comments

  1. Prachtige vloeren. Maar welke soort is het? Welke kleur? Waar te koop?

  2. Mijn moeder heeft ook zo’n prachtige betonvloer in haar huis laten leggen. Naast dat het erg mooi in het interieur past, is het ook makkelijk te onderhouden. Alleen daarvoor zou ik er al een willen. Het is zo tijdloos!

  3. Pingback: De stoere keuken van ontwerper Kelly | HOMEASE

  4. Vincent Rondwijk Reply

    Een aantal maanden geleden hebben mijn vrouw en ik een nieuw huis gekocht. We zitten er ook aan te denken om een betonvloer te laten storten. Het geeft zo’n fantastische sfeer en is makkelijk in het onderhoud. Of we hem gaan verven is nu nog even de vraag. Ik ben nu al benieuwd naar het uideindelijke resultaat!

  5. Marie de Jonge Reply

    Ben zelf ook helemaal weg van betonvloeren. Ze passen simpelweg bij elk interieur en zijn makkelijk te onderhouden. Wellicht laat ik er een storten in mijn toekomstige woning! Ik heb ik in ieder geval al veel inspiratie opgedaan!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate