3d Ontwerpen van een Scandinavische kinderkamer


Nee, dit zijn geen echte foto’s van kinderkamers. Hoewel ze levensecht lijken, zijn het tóch echt 3d ontwerpen die door de interieurontwerpers van INT2 architecture zijn gemaakt. Ze hebben dit gedaan als onderdeel voor het herontwerpen van een moderne Scandinavische woning. En net als de rest van het interieur, zijn we vooral ook onder de indruk van deze kinderkamer.

3d Ontwerpen van een Scandinavische kinderkamer

Het kost wel wat, maar je krijgt er wel iets moois voor terug. Door 3d ontwerpen te laten maken, konden de bewoners zien hoe de kinderkamer uiteindelijk wordt na de verbouwing.

Kinderkamer plafond schilderen

Deze kinderkamer onderscheidt zich met een aantal unieke originele ideeën. Het houten plafond bijvoorbeeld met de originele houten balken, is volledig blauw geschilderd. Vooral in Scandinavische interieurs ben je namelijk tóch vaker wit gewend. Een opvallende keuze dus, die hier overigens wel heel mooi uitpakt.

3d Ontwerpen van een Scandinavische kinderkamer

Half geschilderde muren

Wat je steeds vaker terugziet in interieurs, zijn half geschilderde muren. Een trend die niet alleen toegepast wordt in kinderkamers, maar ook in de woonkamer en slaapkamer zie je het steeds vaker. Door de muren voor de helft of voor een gedeelte te schilderen, creëer je net iets meer dynamiek, dan een volledige egale muur.

3d Ontwerpen van een Scandinavische kinderkamer

Ook de meubels zien er super leuk uit in deze kinderkamer. Niet alleen de twee kinderbedden, maar ook het tafeltje met de bijbehorende houten krukjes, de houten kisten en de lage kasten zijn allemaal erg mooi.

Naast de leuke muurdecoratie, vind je ook een aantal leuke inspiratie ideeën, die vooral voor de kinderkamer erg leuk zijn. De ronde houten haken bijvoorbeeld of de getekende meetlat aan de muur.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate