5x Mooie vloerlampen


Verlichting is een belangrijk element in alle interieurs. Functionele verlichting, maar vooral ook sfeerverlichting kan een interieur maken en breken. Gelukkig zijn er ontzettend veel keuzes hierin. Hanglampen, wandlampen, tafellampen, maar vandaag willen we vijf mooie vloerlampen aan jullie laten zien. Vijf vloerlampen die elk een heel ander ontwerp hebben. Welke vind jij het mooist?

Mooie vloerlampen
Foto via Lisannevandeklift.blogspot.nl

1. Zuiver LED-it-be vloerlamp
De LED-it-be vloerlamp van Zuiver is voorzien van moderne LED-verlichting. Het speelse ontwerp kenmerkt zich door de omlijning van de lamp, wat resulteert in een simpel maar erg stijlvol uitziende vloerlamp.

Zuiver let it be vloerlamp

2. Artemide Tolomeo Lettura vloerlamp LED
Ook de Tolomeo Lettura vloerlamp van Artemide werkt op basis van LED. Als je liefhebber bent van designklassiekers, dan is deze lamp perfect!

Artemide Tolomeo Lettura vloerlamp LED

3. Seletti Multilamp vloerlamp
De Multilamp vloerlamp van Seletti is geïnspireerd op de lichten in het stadion. Je interieur krijgt er een sportief karakter van, maar er blijft voldoende tijd voor de rust en het bankzitten naast de vloerlamp. De Multilamp vloerlamp is er in zwart.

Seletti multilamp

4. Moooi Lolita vloerlamp
De Moooi Lolita vloerlamp is ontworpen door Nika Zupanc. Het heeft een mooi sierlijk ontwerp waar elke vrouw vrolijk van wordt!

Moooi Lolita vloerlamp

5. Zuiver Office vloerlamp
De Office Vloerlamp is ook een ontwerp van Zuiver, een royale lamp met een stoer ontwerp. Het is een soort van reuzen bureaulamp die je op de vloer plaatst, waardoor de lamp leuk en speels eruit ziet.

Zuiver office vloerlamp

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate