Authentieke moderne badkamer


Deze prachtige badkamer hebben we gevonden in de portfolio van Doret Schulkes interieurarchitecten, die meegewerkt hebben aan een woonboerderij project gelegen in Leendershoeve. Het ontwerp van de badkamer kenmerkt zich met een combinatie tussen originele details en nieuwe moderne elementen.

Authentieke moderne badkamer

Schuin dak met houten balken

De badkamer bevindt zich op de zolderverdieping, waardoor je hier kan genieten van een prachtige puntdak. De houten planken met de authentieke houten balken daaraan zijn super netjes gerestaureerd, waardoor de rustieke sfeer nog duidelijk voelbaar is. Om meer daglicht binnen te laten stromen, zijn grote dakramen in het dak verwerkt.

Ook de stoere bakstenen muren zijn goed bewaard gebleven. Dit hebben de ontwerpers gecombineerd met grote grijze tegels op de vloer en witte strakke muren.

Authentieke moderne badkamer

Authentieke moderne badkamer

Op maat gemaakte badkamermeubel

Over de gehele breedte van de badkamer is een zwevende badkamermeubel op maat gemaakt, bestaande uit rustieke houten deuren en afgewerkt met een dikke witte werkblad. Hierin zijn ook de dubbele wastafels in verwerkt.

Naast een modern vrijstaand bad is er ook nog een aparte inloopdouche geïnstalleerd, voorzien van een half mat half transparant glazen scherm.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate