Badkamer inspiratie van Béatrice


De badkamer inspiratie komt vandaag uit het romantische Parijs. Béatrice woont in een schitterend appartement gelegen in het centrum van parijs. Een karakteristiek appartement voorzien van super mooie authentieke details. Originele ornamenten aan het plafond, raam- en deurkozijnen zijn volledig gerestaureerd en in tact gebleven. En wat vooral erg bijzonder is, is dat Béatrice dit heeft gecombineerd met een mix van moderne en klassieke elementen, waarbij kleur een hele belangrijke rol speelt.

Maar vandaag willen we haar prachtige badkamer laten zien!

Badkamer inspiratie van Béatrice

Matte badkamertegels

Daar waar in het rest van het interieur juist heel veel kleur is gebruikt, heeft Béatrice er bewust voor gekozen om de rust te bewaren in het ontwerp van de badkamer. Je komt hier dus vooral sobere tinten tegen zoals gebroken wit, zwart en houten accenten. Sommige muren zijn gestuukt en geschilderd, en gecombineerd met kleine vierkante wandtegels aan andere muren.

Badkamer inspiratie van Béatrice

Dezelfde tegels zijn bovendien gebruikt als vloertegels, maar dan in het zwart. Het zijn stijlvolle matte tegels, die voor een serene rustgevende sfeer zorgen in de badkamer. En het bad past daar natuurlijk perfect bij. Een super mooi en speels natuurlijk vrijstaand bad van hout. Hiernaast vind je in de badkamer ook nog een aparte open douche.

Badkamer ontwerpen met oog voor detail

Bij het ontwerpen van deze badkamer is er ook veel aandacht besteed aan de kleinere details. Denk aan de stijlvolle matzwarte kranen en knoppen. En in de muur bij het bad is bijvoorbeeld een nisje gecreëerd in de wand, zodat je daar spullen in kunt plaatsen. Handig!

Bron: Insidecloset.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate