Badkamer ontwerp door ONG&ONG


Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe badkamer ideeën, kwam ik deze mooie badkamer tegen. Een badkamer die door de interieurarchitecten van ONG&ONG is ontworpen. Zij hebben in Singapore een grote villa, bestaande uit drie verdiepingen ontworpen met een modern en verrassende interieur inrichting. Hieronder zien jullie het resultaat van de mooie badkamer.

Badkamer ontwerp door ONG&ONG

Serre met planten

Er zijn verschillende dingen die deze badkamer zo mooi en bijzonder maken. Zo heb je hier te maken met een schuinlopend plafond met mooie houten balken. Dit plafond geeft de badkamer meteen al een ‘wow’ gevoel. Hiernaast vind je hier ook een soort van serre, die helemaal ingericht is als een binnentuin. Deze groene serre doet daarom heel erg denken aan een kas.

Moderne gemakken

Verder is de badkamer voorzien van moderne gemakken zoals de grote badkamermeubel met dubbele waskom, vrijstaand bad en aparte douche. De interieur architecten hebben het ontwerp strak en stijlvol afgewerkt. Zo zijn de moderne kranen bijvoorbeeld strak in de muur verwerkt, en vind je de verlichting onder de badkamermeubel.

Portugese tegels

Als vloer is er gekozen voor een stoere betonlook vloer, met centraal in de badkamer een oppervlak van mooie sierlijke Portugese patroontegels. Dit is het gedeelte waar het vrijstaand bad op is geplaatst.

Badkamer ontwerp door ONG&ONG

Badkamer ontwerp door ONG&ONG

Badkamer ontwerp door ONG&ONG

Fotografie: Aaron Pocock

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate