Badkamer van Chief designer van Vipp


Hieronder zien jullie de badkamer van Morton Bo Jensen, Chief designer van Vipp. Vipp is een bekende label uit Denemarken die gespecialiseerd is in accessoires voor keukens en badkamers. Hoewel jullie Vipp misschien beter kennen van de populaire prullenbakken. Maar naast de accessoires ontwerpen zij ook grote keukenunits en badkamermeubelen. Daarom is het zo bijzonder om de badkamer van de hoofd ontwerper van het merk te bekijken!

Badkamer van Chief designer van Vipp

Morton woont samen met zijn vriendin Kristina May Olsen en hun twee kinderen in een oude potloden fabriek uit 1900. Ze hebben het volledig gerenoveerd in een New-York style loft appartement.

Moderne gemakken

Ze hebben een grote badkamer, die voorzien is van alle moderne gemakken. Een groot modern vrijstaand bad, een hangtoilet, een aparte luxe inloopdouche en een grote stoere zwevende badkamermeubel. Het bijzondere is dat de Morton de witte badkamermeubel en de bijbehorende accessoires zelf dus heeft ontworpen.

Badkamer van Chief designer van Vipp

Op de vloer liggen grote grijze tegels, die doen denken aan een stoere betonvloer. Dit is gecombineerd met strakke witte muren.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate