Badkamer van grachtenpand in Utrecht door Remy Meijers


We zijn groot fan van Nederlandse interieurontwerper Remy Meijers. Keer op keer laat hij zien dat hij een ontwerper is van eerste klasse.

Onderstaande badkamer is ook ontworpen door Remy Meijers, die in Utrecht het interieur van een prachtig grachtenpand heeft ontworpen. Het interieur wordt gekenmerkt door een typische stijl, waaraan je kan zien dat het werk is van de Nederlandse ontwerper. Modern en strak, maar tegelijkertijd ook erg elegant, stijlvol en gebruikmakend van mooie materialen.

Badkamer van grachtenpand in Utrecht door Remy Meijers

Open badkamer met open douche en ligbad

De badkamer is ingericht op de bovenverdieping, die direct grenst aan de master bedroom. Het is dus eigenlijk een open badkamer, waar een open douche, luxe ligbad en een op maat gemaakte meubelkast is gecreëerd over de gehele breedte van de kamer.

Betonlook vloer en bad

Dubbele wastafel van graniet

Strakke afwerking

De afwerking is perfect met een betonlook vloer, die overloopt op het bed en bepaalde delen van de muren. Zowel de moderne strakke rechthoekige wastafels als het werkblad van de meubel zijn van licht graniet.

Opvallend is ook de mooie details. Aan de rand van de inloopdouche is bijvoorbeeld een rand verwerkt van wit marmer, terwijl de vloer bestaat uit witte natuurstenen. En in de muur van de douche zijn nisjes gecreëerd, zodat er badspullen in opgeborgen kan worden.

Op maat gemaakte badkamermeubel

Slaapkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate