Bijzondere loft badkamer


Bij een bijzondere loft hoort een bijzondere badkamer. Dat is wat interieur architect Olga Akulova gedacht moest hebben. Zij heeft in Kiev een hele stoere open loft ontworpen met een woonoppervlak van ongeveer 150m2. Een open indeling, industriële details zoals betonnen muren en plafond, inloopkast waar iedereen van droomt, moderne gemakken en een hele bijzondere badkamer dus.

Bijzondere loft badkamer

Het gehele loft appartement heeft een open indeling, met minimaal één ingang die niet afgesloten is met een deur. De badkamer kan via een deur vanuit de gang bereikt worden, maar heet nog een tweede ingang vanuit de slaapkamer.

Houten vloer en betonstuc
Het is een ruime badkamer waar een houten vloer gecombineerd wordt betonstuc aan de wanden. Bijna alles wat je ziet heeft een bijzonder ontwerp. Het houten bad bijvoorbeeld of de grote open inloopdouche met de industriële glazen wand. In de douche is een halve muur gebouwd, waar douchespullen op geplaatst kunnen worden. Deze muur loopt helemaal door tot buiten de douche, zodat ook het hangtoilet en bidet daaraan gemonteerd kunnen worden.

Bijzondere loft badkamer

Planten aan de wand
Het meest bijzondere element in deze badkamer is de wand bij het bad en bij de badmeubel. Die is namelijk volledig bekleed met groene planten. Op die manier speelt de natuur ook een hele belangrijke rol hier.

Bijzondere loft badkamer

Bron: Olgaakulova.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate