Binnenkijken bij Bolidt


Een goede werkplek moet de juiste eigenschappen hebben die het werk comfortabel en prettig maken om zo het maximale uit de medewerkers te halen. Het is dan ook goed om een kantoor interieur stylist in de armen te nemen om samen de ideale indeling en het gebruik van materialen af te stemmen op jouw organisatie.

Een goed voorbeeld van een geslaagd kantoor interieur vinden wij bij het bedrijf Bolidt in Hendrik-Ido-Ambacht dat voor de renovatie heeft aangeklopt bij RoosRos Architecten uit Oud-Beijerland welk samen met Studio Blend, bureau DOEN en Piet Boon verantwoordelijk is voor een ingrijpende en zeer geslaagde transformatie.

De traditionele indeling met allemaal kleine kamers (cubicals) voor de medewerkers is ingeruild voor ruim opgezette kantoorverdiepingen, waar de afdelingen over verschillende werkeilanden zijn verdeeld. Dit zorgt voor meer interactie op de werkvloer.

Het nieuwe ontwerp bevat tevens een glazen catwalk die ervoor zorgt dat het daglicht tot midden in het gebouw door kan dringen. Een open structuur is hierbij de achterliggende gedachte geweest. Aan ontspanning is ook gedacht. Zo bevat het een eigentijdse brasserie waar de werknemers kunnen ontspannen.

Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur Bolidt kantoor interieur

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate