Bohemian interieur inrichting


De bohemian stijl, ook wel ‘boho’ genoemd, herken je aan de mix van uitgesproken kleuren en een vrij gebruik van (vintage) natuurlijke materialen. Denk hierbij aan stoffen, hout en aardewerk.

Een bohemian inrichting bevat veel verschillende kleurrijke vondsten uit alle uithoeken van de wereld die samen die herkenbare karakteristieke stijl vormen. Het gebruik van de verschillende items als tapijten, stoelen, kussens, doekkleden en planten kan exotisch en straalt in bijna alle gevallen een bepaalde warmte uit die ondanks de wirwar van items niet kitsch aan hoeft te voelen.

Hoe krijg je een boho mix?

Meer dan een vintage kelim kleed, kaarsen, gekleurde kussens al dan niet met een motief, een Marokkaanse lamp en planten heb je eigenlijk niet nodig. Maar je maakt de stijl wel af met vintage meubelen, schilderijen en gevonden kunstvoorwerpen die je niet hebt kunnen laten liggen tijdens een van jouw reizen.

De mate van het doorvoeren van de stijl bepaald je zelf. je kan het beperkt houden door een strakke inrichting fijne boho accenten mee te geven maar je kan er ook voor kiezen om de woning zo vol mogelijk te decoreren met boho items.

bohemian interieur inrichting bohemian interieur inrichting bohemian interieur inrichting bohemian interieur inrichting bohemian interieur inrichting bohemian interieur inrichting

3 Comments

  1. Pingback: Bohemien balkon inspiratie | HOMEASE

  2. Pingback: Ibiza sfeer op het dakterras | HOMEASE

  3. Pingback: Betonstuc | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate