Boomstam salontafel


Er zijn verschillende manieren om de natuur in je interieur te halen. Planten en bloemen zijn natuurlijk de meest traditionele methode. We hebben hier bijvoorbeeld al leuke inspiratie ideeën gedeeld over wat je kunt doen met cactussen en kamerplanten. Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën. Vandaag willen we het hebben over de boomstam salontafel. Een salontafel die natuurlijk een en al natuur is!

Boomstam salontafel

Bij een compleet rustiek interieur mag een boomstam salontafel niet ontbreken, maar ook in een hele andere interieurstijl zal het zéker niet misstaan. Zo zie je het vaak terug in een landelijk of modern interieur. En met een grote dikke boomstam als salontafel breng je bijvoorbeeld de nodige warmte en sfeer in een industriële woonkamer.

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel kopen

Boomstam salontafels heb je in verschillende soorten en maten. sommige vinden platte tafels met een grote diameter mooi en sommigen houden juist van hoge varianten. Een ander leuk idee is om meerdere boomstammen bij elkaar te zetten.

Hiernaast zijn er bijvoorbeeld ook verschillen in afwerkingen. Het meest natuurlijk en rustiek zijn onbewerkte boomstammen. Echter zijn er ook boomstam salontafels te koop die super strak zijn afgewerkt en zelfs geschilderd. We hebben hieronder een aantal webshops voor je op een rijtje gezet waar mooie boomstam tafels te koop zijn:
http://www.kinderbeddenstore.nl/Webwinkel-Product-129749977/Stapelgoed-boomstam-tafel-laag.html
http://www.stoereplanken.nl/stoere-boomstammen/boomstam-bijzettafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel maken

Mocht je zelf een beetje handig zijn en DIY projecten helemaal te gek vinden, dan kan je overwegen om zelf een boomstam salontafel te maken. Het hoeft niet heel lastig te zijn. Het meest uitdagende is het vinden van een geschikte boomstam die je kunt gebruiken voor de tafel. Klik hier voor een uitgebreide stappenplan.

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Bron: Showhome.nl | Elinteriordemibolsillo.blogspot.com | Malangahechoamano.wordpress.com | Planet-deco.fr | Homedit.com | Decor8blog.com | Norskeinteriorblogger.no

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate