Comfortabele bank


Shoppen voor een nieuwe eettafel, een nieuw bed, eetkamerstoelen, tv meubel… Allemaal erg leuk, maar het het leukste aan woonshoppen is op zoek gaan naar een nieuwe bank. De bank is immers een erg aanwezige meubelstuk in de woonkamer, waar je op je bed na, het meeste tijd op doorbrengt als je thuis bent. Om je te inspireren heb ik daarom een aantal mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet van woonkamers met een comfortabele bank.

Comfortabele bank

Grote bank

Het liefst wil je een heerlijke grote comfortabele bank, die lekker zit. Maar naast zitcomfort, is het ook altijd fijn als je een dutje kunt doen op je bank. Het moet dus groot en breed genoeg zijn, zodat je ook lekker languit kan liggen!

Test je bank voordat je het koopt!

Er zijn zoveel verschillende soorten banken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Tegenwoordig kopen heel veel mensen hun bank online. Het nadeel hiervan is, is dat je niet kan testen hoe de bank zit. Mijn tip is daarom om de bank eerst uit te testen in de winkel. Ga op zoek naar winkels die je bank in hun showroom hebben staan. Test of de bank echt zo comfortabel zit, en beslis daarna of je het in de winkel of online wilt kopen. Zo voorkom je dat je thuis een bank hebt gekocht die er super mooi uitziet, maar totaal niet comfortabel zit.

Comfortabele bank

Comfortabele bank

Comfortabele bank

Comfortabele bank

Comfortabele bank

Foto’s: Pinterest

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate