Eclectisch thuiskantoor/lounge aan de woonkamer


Als je veel thuis aan het werk bent, is een aparte thuiskantoor altijd handig. Maar soms is het gewoon fijn om juist in de woonkamer te werken. Hoewel er meer kans is dat je afgeleid wordt, kan het werken wel iets leuker en gezelliger maken. En in woonkamer kan je bovendien de TV op de achtergrond aanzetten. Aan de andere kant blijft een vaste werkplek het meest praktisch, vooral als je met een vaste computer werkt. Keuzes! We hadden laatst de prachtige woonkeuken laten zien van Deense celebritykoppel Sofie en Joakim. Vandaag gaan we een kijkje nemen in hun hele mooie en bijzondere werkplek, die het beste uit twee werelden haalt. Hadden we allemaal maar zo’n werkplek in huis!

Eclectisch thuiskantoor/lounge aan de woonkamer

Eclectisch thuiskantoor/lounge aan de woonkamer

De woonkamer is het hart van het 163m2 grote karakteristieke appartement. Daar wordt de meeste tijd in doorgebracht, en de woonkamer grenst ook aan de hele mooie woonkeuken. En vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot een aparte werkplek. De originele dubbele deuren zijn verwijderd, waardoor het een soort half open kantoor is geworden. Ze hebben het bovendien super leuk ingericht.

Maatwerk bureau en kast

Het is een hele fijne lichte ruimte met twee grote mooie ramen. Precies bij die ramen is het bureau gecreëerd, een strak wit op maat gemaakt zwevend bureau over de gehele breedte van de muur. Je kunt er met twee personen aan werken. Het bureau is niet het enige wat op maat is gewerkt. De grote muur is namelijk volledig ingericht met een grote maatkast. Een grote open maatkast, bestaande uit verschillende open vakken. De mooie kast wordt gebruikt als archiefkast voor documenten en mappen, maar het wordt ook gebruikt als een soort pronkkast met verschillende mooie decoratie spullen. In de grote vak is zelfs een TV geplaatst.

Eclectisch thuiskantoor/lounge aan de woonkamer

Loungeplek

Aan de muur aan de rechterkant is een hele mooie blauwe fluwelen bank geplaatst. Een heerlijke loungebank, met comfortabele bijbehorende fluweel blauwe kussens. Daarmee is deze werkplek ook een soort loungeplek geworden.

Eclectisch thuiskantoor/lounge aan de woonkamer

Let ook op de prachtige originele details, zoals de sierlijsten aan het plafond, de klassieke lambrisering, en de originele houten vloer, die helemaal wit is geverfd. De muren boven de lambrisering zijn bewerkt met stoer grijs betonstuc. Een geweldige contrasterende combinatie!

Wat ook erg leuk is, is de collage aan de muur boven de bank. Die muur is gedecoreerd met verschillende kunstwerken van schilderijen, posters en prints. Love it!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate