Een Dik Geurts is zoveel meer dan een kachel


Zoek je een stijlvolle open haard of een houtkachel, dan is het natuurlijk belangrijk om meteen de juiste keuze te maken. Houtkachels en haarden zijn een investering waar je kwaliteit voor terug mag krijgen. Kies je voor de kwaliteitskachels en open haarden van het gerenommeerde merk Dik Geurts, dan heb je de garantie op een houtkachel die méér is dan puur een kachel. Hoe zit dit precies? Wat maakt kachels en haarden van het merk Dik Geurt zo bijzonder vergeleken met andere merken kachels.

Dik Geurts biedt een ruime keuze aan soorten houtkachels en haarden

Ga je voor een houtkachel of houthaard van topkwaliteit, dan kun je niet om het assortiment van Dik Geurts kachels heen. Fijn aan de collectie van Dik Geurts is dat er eindeloze keuzemogelijkheden zijn als het gaat om de vormgeving en het type kachel. Zo kun je bijvoorbeeld een Dik Geurts inbouwkachel kopen, die in een ruimte in de muur wordt ingebouwd. Populair zijn ook de hangende houtkachels, die je aan het plafond kunt monteren en voor veel extra sfeer zorgen in je huiskamer. Verder zijn er diverse vormgevingen mogelijk, van rondvormige houtkachels en vierkante varianten, tot smallere en hogere houtkachels. De afwerking van Dik Geurts houtkachels is elegant, stijlvol en tijdloos, waardoor dit merk houtkachels in alle interieurs fraai staan en tot hun recht komen.

dik geurts inbouw kachel

Kachels die een hoog rendement leveren

Koop je een Dik Geurts, dan krijg je mee dan een standaard kachel. Veel meer zelfs! Typend voor de houtkachels en haarden van het merk Dik Geurts is het uitstekende rendement dat Dik Geurts kachels leveren. Dit geldt met name voor de houtkachels die voorzien zijn van goed isolerend infraroodglas. Dit type heeft als grote pre dat hierdoor de warmte optimaal wordt vastgehouden en in de ruimte wordt gedistribueerd waar de houtkachel staat. En, minstens zo belangrijk, de verbranding van het haardhout gebeurt hierdoor zeer efficiënt. De houtkachels van Dik Geurts leveren hierdoor een uitstekend rendement van wel 85 procent. Dat betekent dat je meer hout bespaart en tegelijk ook meer warmte creëert. Uiteindelijk is dat goed voor het beperken van je energieverbruik en dus voor je eigen bankrekening.

dik geurts jannik kachel ouderwets

Maar ook het milieu profiteert van jouw keuze. Houtkachels die effectief haardhout verbranden, stoten namelijk een stuk minder CO2 uit en zijn minder belastend voor het milieu. Je slaat zo dus meerdere vliegen in één klap. Je hebt zelf het voordeel van een houtkachel die goed en zuinig stookt, bespaart geld op je energie-uitgaven én je houdt optimaal rekening met het milieu en het klimaat. Hoe mooi is dat?! De vraag stellen is hem beantwoorden: heel mooi!

dik geurts kachel met opslag

Met een Dik Geurts kachel of haard haal je extra sfeer in huis

Hoewel de houtkachels en haarden van Dik Geurts voorzien zijn van infraroodglas van hoge kwaliteit, heeft dat geen invloed op het zicht dat je hebt op de vlammen in de kachel of haard. Sterker nog: je hebt een prima zicht op het interessante vlammenspel dat zich in de kachel afspeelt. En dat betekent dat het in je woning meteen dynamisch, sfeervol en intiem wordt. Houd je van gezelligheid, dan kun je niet om de fraaie vlammendans van een Dik Geurts houtkachel heen!

moderne houtkachel zwevend woonkamer

Eerlijke prijzen voor topkwaliteit

Een goede reden om voor een houtkachel van Dik Geurts te kiezen, is ook het feit dat deze kachels scherp zijn geprijsd, gezien de topkwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Koop je een stijlvolle Dik Geurts kachel, dan weet je zeker kiest voor de beste kwaliteit die er in de markt van kachels en haarden verkrijgbaar is. Bezoek nu onze website en ga voor een van onze prachtige houtkachels of open haarden.

Bekijk ook:
TV en open haard combineren
Open haard of houtkachel? De voor- en nadelen
Ongebruikte open haard decoreren

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate