Een trolley in huis!


Zoek jij een leuke, speelse of stoere variant van een kastje in huis? Dan is een trolley wellicht een super leuk idee. Trolleys voor in huis kennen we in veel verschillende soorten. In feite zijn het kastjes of planken op wielen, die je voor meerdere doeleinden in huis kunt gebruiken. Om je beetje een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we een aantal hele leuke inspiratie voorbeelden gevonden. Go trolley!

industriele-trolley-keuken

Deze Trolley van Bepurehome is hier verkrijgbaar.

Trolley in de keuken

Eigenlijk mag je helemaal zelf bepalen waar je de trolley voor gebruikt. Zo wordt de trolley vaak in de keuken gebruikt. Afhankelijk van wat voor soort trolley het is, zou je het in de keuken bijvoorbeeld kunnen gebruiken als kast voor het opbergen van potten en pannen. Maar je zou de trolley ook kunnen inzetten als extra werkplek in de keuken.

Klik hier en hier voor een aantal mooie Trolley’s!

zwarte-trolley-keuken

trolley-eethoek

trolley-in-keuken

troley-in-huis

rvs-trolley-keuken

rvs-trolley-kast

kleine-trolley-keuken

minimalistische-zwarte-trolley-keuken

Trolley in de woonkamer

Een kleinere trolley tref je meestal in de woonkamer of slaapkamer aan. In de woonkamer is de minibar trolley erg populair. Een minibar trolley met flessen drank en lekkere versnaperingen. Je zou het ook als bijzettafel kunnen gebruiken naast de bank met aan de onderkant plek voor boeken en tijdschriften en aan de bovenkant plek voor glazen, kaarsen, vazen, noem maar op.

trolley-minibar-woonkamer

trolley-minibar

trolley-kastje

trolley-bijzettafel-woonkamer

Trolley in de slaapkamer en hal

In de slaapkamer komt het iets minder vaak voor, maar ook daar kan een trolley erg leuk zijn. Een leuk idee is het trolley nachtkastje naast het bed. En als je een grote stoere industriële trolley hebt, zou je het in de slaapkamer ook als kledingrek kunnen gebruiken. Deze laatste is ook een leuk idee voor in de hal, als garderobekast voor het ophangen van jassen en opbergen van schoenen.

trolley-nachtkastje

trolley-hal

industriele-trolley-kledingrek

Bron: kk.co | Elledecor.com | Myscandinavianhome.com | Stylecaster.com | https://www.instagram.com/budgethome/ | https://www.instagram.com/budgethome/ | Trendenser.se | Nordicdesign.ca | hollys-house.com

1 Comment

  1. Oh wat grappig, ik zie gewoon mijn eigen slaapkamer voorbijkomen haha! Leuk artikel, bedankt voor de vermelding! Groetjes Desiree

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate