Eenvoudige keuken met mooie styling


Iedereen wilt een mooie keuken hebben. Een keuken waar je praktisch kunt koken, comfortabel kunt eten en er ook nog eens mooi eruit ziet. Met een groot budget is alles mogelijk, maar helaas is niet iedereen in het bezit van zo’n groot budget, waardoor je creatief te werk moet gaan om het beste eruit te kunnen halen.

Eenvoudige keuken met mooie styling

Witte keuken

Per toeval kwamen we op de Pinterest pagina terecht van Niels Spierings, waar hij prachtige foto’s toont van zijn eenvoudige keuken, die hij super mooi heeft gemaakt. De basis is simpel met een witte houten vloer en witte wandtegels aan de keukenwand. Ook de keukenkasten zien er vrij eenvoudig uit. Maar het gehele plaatje klopt wel helemaal.

Eenvoudige keuken met mooie styling

Styling is everyting

Het RVS fornuis met de bijpassende afzuigkap zijn erg stoer. En de kleine eetkamertafel ziet er super stijlvol uit, vooral in combinatie met de vier witte Pastoe SM05 stoelen. De lamp die aan het plafond boven de eettafel hangt is van designlabel Vij5.

Andere leuke elementen zijn kleine transparante kasje bij het raam, de planten aan de keukenwand, de open wandplanken en de broodplanken op het keukenblad.

Fotografie: Niels Spierings

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate