Esthetische woning in Amsterdam


Dit is de stijlvolle woning van Anne Britt uit Amsterdam. Met een mix van vintage objecten, Scandinavisch design en pasteltinten is het een interieur om van te watertanden. Het interieur is opvallend licht en bevat mooie elementen als de schuifdeuren en het glas in lood. Verder is het natuurlijk de combinatie van mooie design en vintage producten die het huis helemaal af maken.

De producten die er echt uitspringen zijn de gevlochten lamp in de kinderkamer, de industriële lamp naast de bank in de woonkamer en het vintage voetenbankje, geweldig!

Grijs als contrastkleur

Ondanks dat wit de overduidelijke overhand heeft, komt grijs als tint ook goed naar voren. Leuk om te zien dat de grijstint in meerdere ruimten terugkomt als contrastkleur. In de woonkamer zijn het de muur en de bank. En in de babykamer is het de ladekast.

Esthetische woning in Amsterdam Esthetische woning in Amsterdam Esthetische woning in Amsterdam Esthetische woning in Amsterdam Esthetische woning in Amsterdam Esthetische woning in Amsterdam Esthetische woning in Amsterdam

Foto’s door Binti Home

1 Comment

  1. Hi,

    Ik vroeg mij af waar die leuke gevlochten bamboe lamp van is. Misschien kun je mij helpen aan de verkoop adres?

    Dankjewel

    Groetjes Vera

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate