Fotolijstjes aan de muur


Fotolijstjes kun je op een kast of tafel plaatsen, maar je kan ze ook aan de muur ophangen. En het is nog veel leuker als je er een collage van maakt. Een collage van verschillende fotolijstjes in verschillende formaten, kleuren en materialen. persoonlijke foto’s kan je afwisselen met leuke inspirerende teksten of mooie grafische prints. Op die manier heb je een super leuke vorm van kunst aan de muur!

Fotolijstjes aan de muur

Fotocollage van fotolijstjes

Fotolijstjes aan de muur in woonkamer

Fotolijstjes in dezelfde kleur

Vind je zo’n muur vol verschillende fotolijstjes te druk? Dan is het een idee om fotolijstjes te nemen in dezelfde kleur. Je kan het ook beperken tot twee kleuren, bijvoorbeeld wit en zwart. Hierdoor zal je zien dat het veel rustiger zal ogen. Een ander idee om het rustiger te maken, is om rails aan de muur te monteren. Op die manier staan de fotolijstjes op dezelfde hoogte en zal het ook een rustigere uitstraling hebben.

Fotolijstjes op rails

Fotolijsten op rails

Ophangen zonder boren

Fotolijsten, schilderijen en andere vormen van wanddecoratie zijn allemaal een goed idee. Het enige nadeel is dat je in de muur moet boren. Voor sommigen is dat geen probleem, maar anderen willen liever geen gaten in de muur hebben. Dat is ook wel begrijpelijk als je net bent verhuisd en je muur strak gestuukt is. Maar voor alles hebben we een oplossing, ook voor dit probleem. Je kunt namelijk lijsten ophangen zonder boren – daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

fotolijstjes

fotolijstjes boven bank

Muur fotolijst collectie

Muur vol fotolijstjes

Muur van fotolijstjes

Verschillende fotolijstjes aan de muur

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate