Frisse Marokkaanse slaapkamer


Deze super mooie Marokkaanse slaapkamer hebben we gevonden op de website van El Ramla Hamra, een webshop waar je terecht kan voor leuke Marokkaanse woonaccessoires en decoratie. De naam ‘El Ramla Hamra’ betekent ‘Het rode zand’. Geïnspireerd door de ‘rode stad’ Marrakesh en het zand van de mooie Sahara in het zuiden van Marokko. Voor hun bijzondere collectie, hebben ze deze fotoshoot gedaan in deze frisse slaapkamer.

Frisse Marokkaanse slaapkamer

Marokkaanse tegels

De prachtige vloer bestaande uit Marokkaanse tegels met een zwart wit patroon. Deze tegels worden gecombineerd met minimalistische strakke witte muren, en vormen een unieke basis voor deze slaapkamer.

Slaapkamer decoratie accessoires

Uiteraard heeft niet alleen de vloer vloer een Marokkaans tintje. Om de slaapkamer gezelliger te maken, hebben ze hier veel leuke Marokkaanse ideeën en decoratie accessoires gebruikt. De witte kist, die hier als nachtkastje wordt gebruikt bijvoorbeeld. Hier zijn leuke zilveren Marokkaanse lantaarns, een Marokkaanse tafellamp en een kleine boom op geplaatst.

Andere leuke Marokkaanse accessoires zijn de grote zilveren dienblad, de witte Marokkaanse hanglamp en de bijpassende witte vaas.

Frisse Marokkaanse slaapkamer

Frisse Marokkaanse slaapkamer

Frisse Marokkaanse slaapkamer

Meer leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je slaapkamer? Klik hier!

1 Comment

  1. Pingback: 5x Marokkaans in je interieur | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate