Gerenoveerde klassieke vintage badkamer


Voor de liefhebbers van klassieke interieurs willen we vandaag een mooie klassieke vintage badkamer laten zien. Een badkamer van een karakteristiek klassiek gebouw uit van Madrid die rond het jaar 1900 is gebouwd. Met behulp van de interieurarchitecten en ontwerpers Ateliers HR. hebben ze het appartement compleet gerenoveerd. Hoe de badkamer is geworden, zie je hieronder.

Gerenoveerde klassieke vintage badkamer

Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk klassieke authentieke details gerestaureerd en behouden. Denk aan de originele raamkozijnen en deurposten en de originele houten vloer. Op die manier proef je nog steeds de karakteristieke sfeer van het gebouw.

Klassieke vintage tegels

De badkamer is ook volledig verbouwd in een stijl die perfect past bij het karakter van het pand: vintage klassiek. Op de vloer vind je bijvoorbeeld superleuke vintage tegeltjes, gecombineerd met klassieke metrotegels aan de wand. De onderste helft van de tegels om precies te zijn, en de bovenste helft is strak gestuukt en wit geschilderd. Een combinatie wat je vaak terugziet bij klassieke interieurs.

Gerenoveerde klassieke vintage badkamer

Gerenoveerde klassieke vintage badkamer

Vrijstaand bad op pootjes

Naast een ruime inloopdouche is de badkamer ook voorzien van een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Iets wat niet mag ontbreken in een klassieke badkamer.

Hoewel de witte radiator en de hoogglans badmeubel super modern zijn, is de barok spiegel aan de wand en het leuke rekje wel weer klassiek.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate