Geweldige dakwoning in Brussel


Dit inspirerende dakappartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping met zolderruimte van een appartementsgebouw in het centrum van Brussel. Waar voorheen verschillende kleine kamers zich op de vierde verdieping waren is daar één grote woonruimte van gemaakt.

Schoorstenen festijn

De vele kokers en schoorstenen zijn niet weggewerkt maar vormen juist een belangrijk onderdeel van de woonruimte. De verzameling planten van de eigenaar vormen samen met de schoorstenen een leidraad in de ruimte. Iedere schoorsteen schermt de ene ruimte van de ander af. De combinatie van de grote glazen pui, het dakraam en de verticale schoorstenen zorgen overdag voor een continu wisselend spel van licht en schaduwlijnen.

Warm en stedelijk interieur

De gebruikte kleuren, de grote hoeveelheid planten en de skyline die door de grote ramen tot binnen in de woning dringt geven het interieur een warm, gezellig en stedelijk karakter. Een heerlijke woning als je het ons vraagt.
Geweldige dakwoning in Brussel Geweldige dakwoning in Brussel Geweldige dakwoning in Brussel Geweldige dakwoning in Brussel Geweldige dakwoning in Brussel Geweldige dakwoning in Brussel

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate