IKEA x Superfront


IKEA is wellicht het grootste en meest succesvolle woonwarenhuis ter wereld. Het IKEA catalogus met een jaarlijkse oplage van 212 miljoen exemplaren zegt eigenlijk al genoeg. Een geweldige filosofie om mooie functionele meubelen en accessoires aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Het grote succes betekent echter ook dat veel mensen IKEA meubelen thuis hebben staan. En net als met kleding, is het niet altijd fijn als je tante en vriend exact dezelfde keuken hebben. Met deze gedachte is Superfront ontstaan!

IKEA x Superfront

Superfront biedt je de mogelijkheid om jouw IKEA meubel uniek te maken. Zij ontwerpen en maken deurtjes, deurgrepen, poten en planken, die passen op de meest populaire IKEA meubels. De Besta en Pax kasten bijvoorbeeld of de Method en Faktum keukens. Je kan kiezen tussen verschillende super leuke kleuren en modellen.

Er worden bovendien prachtige materialen gebruikt zoals brons, koper, marmer, leer en berkenhout. Materialen die ervoor zorgen dat je IKEA meubel doet lijken op een onbetaalbaar designeritem. Nice!

IKEA x Superfront

IKEA x Superfront

IKEA x Superfront

IKEA x Superfront

IKEA x Superfront

IKEA x Superfront

1 Comment

  1. Beste Superfront,

    Ik ben benieuwd naar jullie producten en mogelijkheden voor een ikea besta tv meubel, die we van plan zijn te kopen. Welke fronten hebben jullie? Wat zijn de prijzen en bezorgkosten?

    Mvg

    Annemarie Ruitenburg

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate