Kamerplanten in de inrichting


Het gebruik van (grote) kamerplanten in de inrichting is natuurlijk niet nieuw maar het kan een inrichting wel een geheel nieuw uiterlijk meegeven. Planten kleuren de ruimte en het zorgt voor een stukje aankleding die een ruimte echt af kan maken.

Op het gebied van kamerplanten zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Mijn persoonlijke favoriete planten voor gebruik in het interieur zijn toch wel de palm plant, olijf boom, klim plant en de cactus. Deze planten plaats je in een hoek of bijvoorbeeld op een tv meubel of andere kast. Veel van deze planten schaf je gewoon aan bij een tuincentra. Samen met een mooie pot kan het er fantastisch uitzien.

Onderhoud van een kamerplant

Bij planten denk je waarschijnlijk al gauw aan het onderhoud ervan. Maar voor veel planten geldt dat zij niet eens zoveel onderhoud nodig hebben en dat maakt een plant een ideale toevoeging voor bijvoorbeeld de woonkamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende kamerplanten en de hoeveelheid onderhoud je kwijt bent per plantsoort. Je lokale planten leverancier kan jou hier alles over vertellen.

Klimplant in de inrichting Olijf boom in de inrichting Palm plant in de inrichting Planten in de inrichting

Kamerplanten in het interieur Kamerplanten in de woonkamer Kamerplanten in de inrichting Kamerplanten in de woonkamer

3 Comments

  1. Pingback: 4x Luchtzuiverende planten | HOMEASE

  2. Pingback: 5x Grote plant in huis | HOMEASE

  3. Pingback: Surfrider hotel in Malibu | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate