Karakteristiek slaapkamer ontwerp


Deze mooie slaapkamer behoort tot een appartement die door Spaanse interieur en ontwerp bureau Intercom is ontworpen. Het appartement bevat super mooie karakteristieke details zoals hoge plafonds, sierlijke ornamenten, prachtige grote ramen en deuropeningen. En al deze kenmerken zijn ook zichtbaar in deze slaapkamer.

Karakteristiek slaapkamer ontwerp

Hoog plafond met sierlijke ornamenten en patroontegel vloer

Het is een grote slaapkamer en zoals gezegd met een super hoog plafond, die mooie sierlijke ornamenten bevatten. Dit heeft de ontwerper gecombineerd met strakke witte muren en een schitterende vloer bestaande uit patroontegels met patronen in verschillende groentinten. Juist doordat de muren neutraal zijn, zijn deze relatief drukkere tegels mogelijk in deze slaapkamer.

Badkamer in slaapkamer

In de grote slaapkamer is ook een groot blok gecreëerd, waar de badkamer is ingericht. Aan de buitenkant is het volledig bekleed met mooi warm hout, terwijl de binnenkant van de badkamer dezelfde stijl heeft gekregen als de slaapkamer zelf. Dus dezelfde tegelvloer, maar gecombineerd met simpele witte wandtegels.

Karakteristiek slaapkamer ontwerp

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate