Deze keuken is een fijne binnenkomer!


Een hal is een zeer ondergewaardeerde ruimte. Hoewel het vaak één van de kleinste ruimte in huis is, heb je er wel heel veel aan. De hal is namelijk dé plek waar je je schoenen uit doet een je jas ophangt. Daarnaast is het ook de eerste plek waar je in huis binnenkomt. Je gasten krijgen daar dus de eerste indruk van je huis. Echter hebben sommige woningen helemaal geen hal. Hieronder zien jullie een mooi voorbeeld. In plaats van in de hal, kom je vanuit de voordeur direct in de keuken terecht. Niet handig zou je zeggen, maar deze keuken is een hele fijne binnenkomer!

Deze keuken is een fijne binnenkomer!

Het is de keuken van een klein Scandinavisch appartement van 61m2. In totaal heeft het appartement twee slaapkamers, een woonkamer en een kleine badkamer. Vanuit de voordeur kom je dus direct in de keuken. Hoewel er geen hal aanwezig is, is er tóch een mogelijkheid gecreëerd voor de schoenen en de jassen. Er is namelijk een smal muurtje aanwezig, waar grote haken aan zijn gemonteerd.

Deze keuken is een fijne binnenkomer!

Deze keuken is een fijne binnenkomer!

Originele deurpost en kozijnen

De keuken is erg leuk ingericht. Omdat je altijd door de keuken moet lopen om in andere ruimtes te komen, is dat wel een fijn idee. Wat nóg bijzonderder maakt, is dat de slaapkamer in het hoekje van de keuken is ingericht. Een klein kamertje, waar de kinderkamer is ingericht. De originele deurpost en de kozijnen zijn volledig zwart geschilderd en geven de keuken een prachtige karakteristieke uitstraling.

Keuken achterwand met wandtegels tot het plafond

De vloer van de keuken is bekleed met een mooie lichte houten vloer. Deze is gecombineerd met een originele bakstenen muur en een strakke witte muur. De keuken achterwand is helemaal tot aan het plafond betegeld met mooie witte vierkante tegels. Deze keuken achterwand maakt de keuken extra ruimtelijk.

Lage zwarte keukenkasten zijn afgewerkt met een strak wit keukenblad. De stoere kleine rvs oven en de rvs vaatwasser passen er mooi bij. Aan de keuken wand zijn extra witte wandplanken en stangen gemonteerd, waar keukengerei en pannen aan gehangen kunnen worden. En ook de zwarte wandlampen passen perfect bij het plaatje.

Deze keuken is een fijne binnenkomer!

Deze keuken is een fijne binnenkomer!

Deze keuken is een fijne binnenkomer!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate