Keuken met wit en hout


Deze mooie keuken is van Mette Bonavent, een interieurstylist en grafisch ontwerpster uit Kopenhagen. Hiernaast heeft ze ook gewerkt als fashion stylist, heeft ze ervaring met moderne kunst en PR-en tv-productie. Je kan dus wel zeggen dat ze erg creatief is. En dit is zeker terug te zien in haar stijlvol ingericht appartement, waar ze samen met haar gezin woont. Haar keuken vind ik het mooist!

Keuken met wit en hout

Het is een heerlijke lichte keuken. Dit komt voornamelijk door de grote ramen die hier aanwezig zijn, gecombineerd met mooie wit geschilderde houten vloer en strakke witte muren.

Witte keukenkasten

Deze witte basis heeft de Scandinavische interieurstylist ingevuld met prachtige details. Ze heeft gekozen voor moderne witte keukenkasten, afgewerkt met een strakke witte keukenblad. Om de keuken meer warmte en sfeer te geven, tref je hier ook veel houten elementen aan.

Houttinten

Tegenover de witte keukenkasten staat nog bijvoorbeeld een mooie houten wandkast, wat super veel opbergruimte biedt. Je vindt hier ook een stijlvolle ronde eettafel van hetzelfde hout, met bijbehorende eetkamerstoelen. Andere houten elementen vind je ook terug in de hanglamp, fotolijsten en kleine accessoires.

Achter de witte keukenkasten is een muur gebouwd, waar de kraan in is verwerkt. Deze muur wordt ook gebruikt om verschillen spullen op te plaatsen, zoals servies, allerlei ingrediënten en verschillende kunstwerken. Een super leuk en creatief idee.

Keuken met wit en hout

Keuken met wit en hout

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate