Kinderkamer met warme tinten


Kleuren en materialen zijn erg belangrijk voor de sfeer van elke ruimte. Of dat nou een kantoor, een slaapkamer of een woonkamer is, onze tip is om daar goed over na te denken.

Vandaag laten we een hele mooie kinderkamer zien, waar de materialen en kleuren sfeerbepalend zijn. Het gaat om een appartement uit Zweden. In tegenstelling tot veel witte Scandinavische interieurs, hebben ze in deze kinderkamer gekozen voor taupe tinten. Het resultaat is een sfeervolle warme sfeer.

Kinderkamer met warme tinten

Warme kleuren

Alle muren zijn geschilderd in een warme taupe tint, gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. Deze basis is ingericht met een mooi houten kinderbedje, een zwart wandbureau met de Eames chair als bureaustoel, en een mooie zwarte kledingkast.

Kinderkamer styling

De warme sfeer van de kinderkamer wordt bovendien verder benadrukt door een prachtige vloerkleed, een leuke opbergmand en de gebreide zitzak van Zilalila. Wat we ook een super leuk idee vinden, is de houten kralen slinger. Door deze op te hangen aan twee verschillende muren, kan deze houten kralen slinger als kledingroede gebruikt worden. Super leuk!

Kinderkamer met warme tinten

Kinderkamer met warme tinten

Bron: Hitta-hem.blogspot.nl

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate