Lichte inrichting in een historisch pand


Liefhebbers van een wit interieur opgelet! Interieurstylist Louise en haar man Jacob hebben een deel van een historisch pand (dat in het verleden de functie als school had) uit 1784 omgetoverd tot een geweldige lichte woning van maar liefst 200m2.

Het historische pand werd onlangs opgeknapt en in meerdere delen opgesplitst toen Louise haar kans schoon zag om het te bemachtigen waarna zij in 1 maand tijd de gehele woning naar wens had verbouwd. Louise heeft gekozen voor een lichte witte inrichting voor alle ruimtes in de gehele woning. Hierdoor ziet het interieur er zeer clean uit. Zo ook de woonkamer maar door het gebruik van schuifbare meubels van zachte materialen zoals poefjes, kussens en tapijten, heeft de woonkamer toch een warme sfeer. Wat vooral in het oog springt is de houten tafel meubel met het houten krukje dat als extra stoel fungeert, geweldig.

De open keuken ziet er ook fantastisch uit met het vele wit, de ingebouwde open haard en de gestapelde blokken hout in de wand. Aan de keuken grenst een blok waar mooie vintage krukken de familieleden de mogelijkheid geven om te ontspannen terwijl een ander het eten voorbereid. Zo houd je elkaar fijn gezelschap.

Ook de overige ruimten (werkruimte, de kinderkamer, de badkamer) zien er zeer fijntjes uit. Een zeer geslaagd resultaat van een uitdagende verbouwing als je het ons vraagt.

Lichte inrichting in een historisch pand Lichte inrichting in een historisch pand
Lichte inrichting in een historisch pand Lichte inrichting in een historisch pand Lichte inrichting in een historisch pand Lichte inrichting in een historisch pand Lichte inrichting in een historisch pand Lichte inrichting in een historisch pand

Afbeeldingen via woonstijl.nl

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate