Lichte Scandinavische woonkamer


In een interieur inrichting zijn er veel factoren die de sfeer bepalen. Maar er zijn drie elementen die het belangrijkst zijn; de vloer, de muren en het licht. De vloer en de muren omdat het hele grote oppervlakken zijn en het licht spreekt voor zich.

Lichte Scandinavische woonkamer

Visgraat vloer en witte muren
Bij Västanhem kwam ik deze woonkamer tegen, waar zowel de vloer, de muren als het licht perfect zijn. Door het hele appartement ligt een prachtige lichte visgraat houten vloer, gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde muren. En de woonkamer is voorzien van twee grote ramen, die ervoor zorgen het overdag altijd overgoten is door natuurlijk zonlicht.

Visgraat houten vloer

Open haard in woonkamer

Zitgedeelte in woonkamer

Het is een grote woonkamer, ingedeeld met een zitgedeelte en een gedeelte waar de eettafel is geplaatst. Een stoere grote houten eettafel met daaraan zes zwarte industriële stoelen.

Naast de grote comfortabele bank is een witte wandkast gemonteerd aan de muur, maar ook tegenover de bank vind je een grote zwevende tv meubel. Het zitgedeelte in de woonkamer is bovendien voorzien van een gezellige open haard.

Witte zwevende tv meubel

hal

Eetkamer en half open keuken

Bron: Vastanhem.se

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate