Lichte werkplek naast de woonkamer


Een werkplek kan je in verschillende ruimtes inrichten. Sommigen richten het in als een aparte kantoor kamer, anderen plaatsen een bureau in de slaapkamer, maar de woonkamer blijft een populaire ruimte waar de werkplek wordt ingericht.

Lichte werkplek naast de woonkamer

Verhoogde vloer en verlaagd plafond

Voor een loft woning vlakbij Parijs met een woonoppervlak van 147m2, heeft Franse interieurontwerpster Vanessa Faivre deze werkplek gecreëerd. De werkplek is zo groot en fijn, dat het eigenlijk een aparte kantoor kamer te noemen is. Hoewel dit gedeelte bij de open woonkamer hoort, wordt de scheiding gemaakt door een verhoogde vloer en een verlaagd plafond.

Lichte werkplek naast de woonkamer

Stringkasten

De binnenste wand is ingericht met de populaire stringkasten, bestaande uit zwarte frames en mooie warme eiken houten kasten. Ook het bureau is onderdeel van deze stringkast, waar een mooie Eames stoel wordt gebruikt als bureaustoel.

Lichte werkplek naast de woonkamer

Glazen schuifpui

De andere wand is een grote glazen schuifpui die toegang biedt tot de tuin. Deze grote glazen wand zorgt ervoor dat de werkplek enorm veel zonlicht binnen krijgt. Voor een werkplek is dat natuurlijk super belangrijk!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate