Lichte woonkamer door serre


Wat een fantastische woonkamer! Een woonkamer van een woon/werk studiowoning gelegen in Londen. Het pand is een voormalige zuivelfabriek, dat voorzien is van veel mooie details. De hoge plafonds bijvoorbeeld of de authentieke houten balken. De woonkamer bevindt zich eigenlijk onder een grote serre dak, waardoor het overdag hier altijd super licht is. En wie wilt er nou geen lichte woonkamer?

Lichte woonkamer door serre

Woonkamer inrichting

Naast deze fantastische ruimte, is de woonkamer ook erg stijlvol ingericht. Er is gekozen voor een stoere grijze betonlook vloer, gecombineerd met strakke witte muren. De tussenkamer, die zich bevindt tussen de woonkamer en de keuken, is daarentegen volledig zwart geschilderd. Dit zorgt voor een bijzonder mooi contrast tussen licht en donker.

Woonkamer meubels

Het zitgedeelte is gezellig ingericht met verschillende stijlvolle meubels en accessoires. Een moderne grijze bank, vintage stoelen en krukken, een glazen design salontafel, leuke bijzettafeltjes, een lange bedbank en een vloerkleed om het af te kaderen. Als verlichting is er gekozen voor industriële lampen die vastzitten aan twee parallel lopende lange rails.

Lichte woonkamer door serre

Lichte woonkamer door serre

Lichte woonkamer door serre

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate