Loft sfeer creëren in woonkamer


Op Funda kom vaak hele lelijke huizen en appartementen tegen, maar zo nu en dan wordt je verrast door super leuk ingerichte woningen. Onderstaande woonkamer bijvoorbeeld is onderdeel van een appartement met twee woonlagen en heeft een woonoppervlak van 110m2. Aan de buitenkant ziet het gebouw er nogal gedateerd uit, maar niet zo lang geleden heeft binnenhuisarchitect Robert de Nijs een nieuw ontwerp gemaakt voor de interieur inrichting. Zo is dus de geweldige woonkamer geworden!

Loft sfeer creëren in woonkamer

Glazen wanden
Er zijn een aantal elementen die deze woonkamer zijn fijn en bijzonder maken. Allereerst zijn de wanden in de hal vervangen door glazen wanden. Deze geven de woonkamer meteen al een moderne open loft sfeer. Links zie je de moderne open keuken en rechtdoor vind je de grote lichte woonkamer.

Moderne open keuken

Open karakter

Betonvloer
De gehele verdieping is voorzien van een stoere betonvloer, die perfect past bij het loft karakter. Deze vloer is gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde wanden.

Ook de inrichting is stijlvol gedaan met moderne meubels en accessoires. De groene bank, houten salontafel met stalen onderstel, de cognac bruine fauteuil en ook de mooie design hoogglans tv meubel.

betonvloer

Design hoogglans tv meubel

Glazen wanden hal

Grote ramen

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate