Luxe dakterras van loft uit New York


Wow, wat een heerlijk dakterras! Een dakterras van een luxe appartement gelegen in Tribeca, een populaire wijk in lower manhatten in New York. In deze wijk zijn veel van dit soort luxe loft appartementen te vinden. Het zijn voormalige pakhuizen, die allemaal helemaal verbouwd zijn tot woningen. Super stoer. En deze loft heeft dus zijn eigen dakterras!

Luxe dakterras van loft uit New York

In totaal heeft het luxe appartement een woonoppervlak van ongeveer 165m2, verdeeld over twee verdiepingen. Uiteraard hoort hier een luxe interieur inrichting bij, met een zwevende trap en een overloop met een transparante glazen vloer.

Het dakterras behoort ook tot een van de hoogtepunten van de loft. Doordat je deze kan bereiken via een grote openslaande glazen schuifpui, is het ook echt een verlengde van de woonkamer. Vanwege het formaat, lijkt het dakterras meer op een tuin. Een behoorlijk grote tuin zelfs.

Een groot deel van het dakterras is bekleed met mooie houten vlonders, maar sommige stukken zijn ook voorzien van kunstgras. Zitplekken zijn er opok genoeg, in de vorm van luxe banken en stoelen.

Luxe dakterras van loft uit New York

Luxe dakterras van loft uit New York

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate