Marokkaanse woonkamer voor theeceremonie


Een Marokkaans interieur zou je niet een echte interieurstijl kunnen noemen. Het zijn voornamelijk bepaalde typische meubels, accessoires en elementen die vaak in Marokkaanse woningen worden gebruikt. Marokkaanse lampen bijvoorbeeld of Marokkaanse tegels. Beide elementen zie je bijvoorbeeld op een super stijlvolle manier toegepast worden in deze frisse Marokkaanse slaapkamer. Prachtig!

Vandaag willen we jullie inspireren met een super mooie woonkamer die speciaal ingericht is voor een Marokkaanse theeceremonie.

Marokkaanse woonkamer voor theeceremonie

Loft appartement

Wat deze woonkamer nóg bijzonderder maakt, is dat het gaat om de woonkamer van een Soho loft appartement uit New York. Stylisten Jasmine Hamed en Nicole Francesca hebben ervoor gezorgd dat deze indrukwekkende ruimte een echte Marokkaanse sfeer hebben gekregen. Je waant je echt op een gezellige marktplaats in Marrakesh.

Marokkaanse woonkamer styling

De witte berber vloerkleed met het zwarte ruitenpatroon zijn we vaker tegengekomen in verschillende binnenkijkers. Wat ons betreft is een dergelijke vloerkleed een echte musthave om een Marokkaanse sfeer te creëren in een kamer. Dat geldt ook voor de Marokkaanse lantaarns. Nu hebben ze hier heel veel verschillende gebruikt, maar één Marokkaanse lantaarn of lamp boven de salontafel of op de vloer naast de bank is al erg leuk. Hetzelfde geldt ook voor de leuke poefs en de typische Marokkaanse dienbladen.

Wat vooral erg leuk is in deze woonkamer, is dat ze twee echte DIY loungebanken hebben gecreëerd. Eén op wielen en één zonder wielen. Beide banken zijn voorzien van prachtige en zeer comfortabele zitkussens en sierkussens.

Marokkaanse woonkamer voor theeceremonie

Marokkaanse woonkamer voor theeceremonie

Marokkaanse woonkamer voor theeceremonie

Bron: Eye-swoon.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate