Met zo’n fijn balkon heb je geen tuin nodig!


Een tuin is natuurlijk altijd fijn, en krijgt dan ook vaak de voorkeur boven bijvoorbeeld een balkon. Maar soms kan een balkon zó fijn zijn, dat je eigenlijk helemaal geen tuin meer nodig hebt. Vandaag nemen we jullie mee naar Stochholm, om een kijkje te nemen op zo’n super fijn balkon!

Met zo'n fijn balkon heb je geen tuin nodig!

Openslaande deuren in de keuken

Het balkon hebben we gevonden bij de Zweedse makelaar Reveny heeft een appartement te koop aangeboden aan de Folkungagatan. Het is een fijn appartement met een woonoppervlak van 71m2, die erg prettig is ingericht. Niet alleen met een praktische indeling, maar het interieurs is ook super stijlvol. Er is een ruime open keuken met een luxe carrara wit marmeren kookeiland ingericht. In de hoek van die keuken heb je middels openslaande deuren toegang tot het balkon.

Met zo'n fijn balkon heb je geen tuin nodig!

Een buitenruimte die bereikbaar is vanuit de keuken of woonkamer is ideaal. Voor jezelf, maar ook voor je gasten. Vooral voor een feestje is het een stuk makkelijker als je een balkon of tuin hebt, die vanuit de keuken of woonkamer te bereiken is. Het balkon is vrij diep en vooral erg breed. Ze hebben het bovendien heel leuk en knus ingericht.

Loungebank

De originele groene balustrade van het balkon is volledig zwart geverfd. Dit hebben ze gecombineerd met mooie sfeervolle houten vlonders. Rechts in de hoek is een loungehoek ingericht met een mooie L-vormige loungebank. Deze loungebank is super leuk en comfortabel opgemaakt met leuke dekens en kussens. Een heerlijk plekje op het balkon.

Aan de linkerkant van het balkon vind je nog een bank. Die bank wordt niet gebruikt als zitplek, maar als een soort plantenstandaard. Ze hebben namelijk verschillende mooie plantenpotten met verschillende planten op de bank geplaatst als decoratie. En ook naast en onder de bank vind je leuke vormen van decoratie zoals de mooie rotan lantaarn.

Kortom, met zo’n fijn balkon, heb je geen tuin nodig!

Met zo'n fijn balkon heb je geen tuin nodig!

Met zo'n fijn balkon heb je geen tuin nodig!

Met zo'n fijn balkon heb je geen tuin nodig!

Met zo'n fijn balkon heb je geen tuin nodig!

Shop de look

Wil je ook zo’n fijn balkon? Shop de look met onderstaande tuinmeubelen en accessoires!

1. Loungebank
2. Kussen
3. Bijzettafel
4. Houten bank

Bron: Reveny.se

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate