Mooi karakteristiek appartement uit Amsterdam op Funda


De makelaars in Zweden zijn in de interieurblog wereld super populair. Alvem, Fantastic Frank, Stadshem, noem maar op, zetten regelmatig super leuk ingerichte appartementen en woningen te koop. Wij in Nederland kijken voornamelijk op Funda, dé zoekmachine voor het kopen en verkopen van je huis. En af toe kom je daar ook prachtige interieurs tegen, zoals onderstaand appartement bijvoorbeeld.

Dakterras appartement Amsterdam

Bovenwoning met dakterras

Dit appartement uit Amsterdam werd in 2012 te koop gezet. Inmiddels is het uiteraard al lang verkocht, maar we hebben gelukkig nog de foto’s kunnen vinden. Een karakteristieke bovenwoning vol met mooie originele details zoals de hoge plafonds, sierlijke ornamenten, originele schouwen, schitterende ensuite kasten… Dit hebben ze gecombineerd met een moderne strakke afwerking en voorzieningen.

droomhuis3

droomhuis4

droomhuis8

eetkamer

Door het hele appartement ligt een zwarte houten vloer, die sterk met de wit geschilderde muren contrasteert. De meubels en accessoires zijn stuk voor stuk erg mooi, zoals de grote loungebank in de woonkamer, de open planken met de georganiseerde stapels boeken, de grote schilderijen, noem maar op.

En als verrassing, kan je hier ook optimaal genieten op het heerlijke dakterras!

Karakteristiek appartement Amsterdam Funda

luxe badkamer

open boekenplanken

originele schouw slaapkamer

slaapkamer ensuite kast

zwarte houten vloer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate