Mooie badkamer in een klein appartement


Als onderdeel van een klein appartement, gelegen in aan de populaire Frantsuzsky Boulevard in Odessa in Oekraïne, heeft interieurarchitect Denis Svirid het ontwerp gemaakt van deze badkamer. Gezien de beperkte oppervlakte van het appartement, is er in de interieur inrichting veel gebruik gemaakt van op maat gemaakte meubels. Kasten, de keuken, de trap met opbergmogelijkheden, noem maar op. Hieronder zien jullie hoe de badkamer is geworden.

Mooie badkamer in een klein appartement

Transparante badkamer

De badkamer is direct gelegen aan de slaapkamer, op de eerste verdieping net onder het dak. Het heeft een oppervlak van maximaal 6m2, maar doordat de muur tussen de slaapkamer en de badkamer grotendeels uit glas bestaat, lijkt de badkamer helemaal niet zo klein.

Badkamer inrichting

Via een glazen deur kom je terecht in de inloopdouche, voorzien van een vloer bestaande uit houten latten. Dit gedeelte met de inloopdouche is van de rest van de badkamer gescheiden middels een glazen scherm. De rest van de slaapkamer heeft een stoere betonlook vloer, die een super mooie combinatie vormt met het hout. Voor de wanden in de badkamer, is er gekozen voor kleine witte mozaïektegeltjes.

Naast de inloopdouche vind je hier ook een modern hangtoilet en een bijpassende witte wastafel.

Mooie badkamer in een klein appartement

Mooie badkamer in een klein appartement

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate