Mooie spa badkamer


Daar waar vroeger de badkamer alleen werd gebruikt om je te wassen, is het tegenwoordig een ruimte geworden waar mensen zich kunnen ontspannen en relaxen. Lekker lang onder een warme douche of heerlijk badderen in bad. Een mooi ontwerp en praktische indeling horen daar uiteraard ook bij.

Deze spa badkamer is daar een mooi voorbeeld van, als onderdeel van een authentieke moderne Italiaanse villa, gelegen in Ivrea, die door de ontwerpers van het architectenbureau Archisbang is ontworpen. Je kan de badkamer bereiken via de tevens mooi ingerichte slaapkamer.

Mooie spa badkamer

Moderne gemakken in de badkamer

Het is een grote spa badkamer, ingericht met alle moderne gemakken die je nodig hebt om je te kunnen ontspannen. De ontwerper heeft gekozen voor een strakke lichte gietvloer, gecombineerd met stoere beton cire muren. Dat zijn muren met een matte betonlook, waar vegen van het stucwerk zichtbaar zijn. Er is een verhoogd podium gecreëerd, waar de transparante inloopdouche bevindt. Hier is ook een groot ovaal vrijstaand bad geplaatst. Aan de zijkanten zijn bovendien grote witte kasten gebouwd, voor de nodige opbergruimte in de badkamer.

In het lager gedeelte vind je de zwevende badkamermeubel met daarop twee moderne witte waskommen en grote spiegel. Middels een halve muur is dit gedeelte gescheiden van het hangtoilet en bidet.

Mooie spa badkamer

Mooie spa badkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate