Mooie zwarte badkamer in een moderne woonboerderij


Als je deze zwarte badkamer ziet, zou je nooit denken dat het een badkamer is van een moderne woonboerderij. Het is prachtig, modern en voorzien van alle moderne gemakken die je kan wensen. Dit is te danken aan de interieurontwerpers van Canny Architecture, die het nieuwe ontwerp heeft gerealiseerd van de interieur inrichting van een traditioneel woonboerderij gelegen in het Australische Flinders.

Mooie zwarte badkamer in een moderne woonboerderij

Kleuren en texturen zijn erg belangrijk in het interieur die de architecten hebben gerealiseerd. In de rest van het huis, maar vooral in het ontwerp van de nieuwe badkamer.

De badkamer is ingericht naast de master bedroom, waar je terecht kunt middels stoere zwarte stalen openslaande deuren. Het begint dus al geweldig!

Zwarte badkamer

Zoals gezegd speelt kleur een belangrijke rol in de badkamer. Niet in de zin van gebruik van veel verschillende kleuren, sterker nog, ze hebben één belangrijke overheersende kleur gebruikt, namelijk zwart. Zowel de vloer, de wanden als het plafond zijn volledig zwart. Zelfs de moderne kast en de kranen zijn zwart.

Mooie zwarte badkamer in een moderne woonboerderij

Moderne gemakken

Het enige wat niet zwart is, is het vrijstaande witte bad in ovaalvorm en de dubbele wastafel. Bij het bad vind je twee open douches tegen over elkaar. Beide voorzien van grote matzwarte regendouchekoppen en bijbehorende handdouches. Beide muren zijn betegeld met super stijlvolle matzwarte visgraat tegels. En in de muren is bovendien een brede inham gecreëerd voor het opbergen van douchespullen.

Het douchegedeelte met de douches en het bad is middels dezelfde soort zwarte stalen scheidingsmuren als de deur, gescheiden van het gedeelte waar de badmeubel met de grote spiegel is gemonteerd.

Mooie zwarte badkamer in een moderne woonboerderij

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate