Muuto haken


Je ziet zo overal, de stijlvolle Muuto haken. In interieur magazines, op blogs, bij mensen thuis… Ze zijn ook zo eenvoudig mooi, maar tegelijkertijd ook erg functioneel!

De Muuto haken hebben de naam The Dots gekregen. Deze naam is te danken aan hoe de haken eruit zien. Het zijn namelijk grote ronde haken, die je aan de muur kunt monteren. Het lijken dus op stippen aan de muur. Vandaar de naam The Dots dus.

Muuto haken

Muuto haken inspiratie

Ze zijn ontworpen door Tveit & Tornøe. Eigenlijk zijn het super eenvoudige Scandinavische haken, maar hierdoor ook erg mooi. En wat misschien nog belangrijker is, je kunt het makkelijk combineren in alle stijlen. Of je nou een modern, industrieel of landelijk interieur hebt. De Dots past er gegarandeerd in.

Muuto haken

Muuto haken

De haken kan je overal voor gebruiken en ook overal in huis. Om jassen op te hangen in de hal, om accessoires op te hangen bij je werkplek, voor handdoeken in de badkamer, en hieronder zie je zelfs dat de Muuto dots gebruikt worden als deurgrepen voor keukendeuren. Dit maakt de haken zo bijzonder! We hebben verschillende inspiratie foto’s verzameld om je te inspireren.

De Dots haken set bestaat uit vijf stuks. Vijf haken in verschillende formaten. Eén super grote haak met een diameter van 17cm, een medium formaat haak met een diameter van 13cm, en drie kleine haken met een diameter van 9 cm. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de haken bij elkaar te plaatsen, heb je naast de functionele kant van de haken ook een vorm van kunst aan de muur.

Muuto haken

Muuto haken

De ronde Dots haken van Muuto zijn hier in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Muuto haken

Muuto haken

Muuto haken

Muuto haken

Muuto haken

Muuto haken

Muuto haken

Muuto haken

Bron: Thatnordicfeeling.com | Desiretoinspire.com | Cocolapinedesign.com | Nordicdays.blogspot.nl | Larritt-evans.com | Fargebarn.blogspot.nl | Mysecondhandlife.indiedays.com | Remodelista.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate