Over de top inrichting van een Loft woning in Londen


Eclectisch is hier misschien het juiste woord voor deze binnenkijker. Als je het mij vraagt is het een geniale verzameling van voorwerpen en meubels die deze Londense Loft een geweldig karakter meegeven. Een ware potpourri van wereldse invloeden. Maar ook los van de inrichting is dit natuurlijk een super gave loft woning.

De persoon die hier woont is de fotograaf Simon Upton. Hij reist de hele wereld over en verzamelt de mooiste objecten voor de inrichting van zijn huis. Het resultaat van jarenlang verzamelen mag er zijn, een mix tussen vintage en moderne architectuur.

Vrijwel alle ruimtes bevatten Perzische kleden en houten voorwerpen en meubilair.

Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen Over de top inrichting van een Loft woning in Londen

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate