Praktische badkamer met scheidingswand


De indeling van een badkamer kan erg belangrijk zijn. Naast dat het goed eruit ziet, is het eigenlijk nog belangrijker dat de badkamer vooral ook praktisch is. Voor het ontwerp van onderstaande badkamer, hebben de ontwerpers van Fine Edge Designs hier heel goed rekening mee gehouden. Zij hebben in Londen een super stoer industrieel loft appartement ontworpen, waar deze badkamer onderdeel van is.

Praktische badkamer met scheidingswand

Inloopdouche en dubbele wastafel

Het is een privé badkamer die je vanuit de master bedroom via een stoere schuifdeur kan bereiken. Centraal in de badkamer is een smalle scheidingswand geplaatst die van de vloer helemaal tot aan het plafond loopt. Deze is betegeld met stijlvolle oudgroene vierkante tegels. Zowel aan de linker- als rechterkant heb je te maken met een doorloop. Aan één kant van de muur vind je de badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegel, terwijl de andere kant ingericht is met de inloopdouche.

Om te matchen met de mooie eiken houten badkamermeubel, zijn zowel de ronde spiegel daarboven als de grote staande spiegel aan de linkerkant, voorzien van een stijlvolle bruine leren rand.

Praktische badkamer met scheidingswand

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate