Scandinavische landelijke woonkeuken


Deze mooie landelijke keuken is onderdeel van een maisonette uit 1920. Het appartement met twee verdiepingen is gelegen in het centrum van Göteborg in Zweden. De huidige bewoners, die het appartement te koop hebben gezet, hebben het interieur ingericht met een mix van Scandinavische invloeden en stijlvolle vintage meubels. Maar de keuken is duidelijk erg landelijk!

Scandinavische landelijke woonkeuken

Houten vloer en panelen muren

De keuken heeft een redelijk formaat. Ze hebben er dan ook een gezellige woonkeuken van gemaakt. Een landelijke woonkeuken met wit geschilderde houten vloer, gecombineerd met houten panelen aan de muren. De stijl van de keukenkasten zijn ook duidelijk landelijk. De meeste kasten hebben dichte deurtjes, maar een aantal hebben ook leuke glazen deurtjes. De grote diepe rechthoekige wastafel past perfect bij de stijl.

Scandinavische landelijke woonkeuken

Scandinavische landelijke woonkeuken

Er staat een grote rustieke houten tafel in de woonkeuken met grijs geschilderde poten. Daarboven hangt een stijlvolle witte Scandinavische hanglamp.

Aan de houten panelen muur hangt een collage bestaande uit meerdere lijsten in verschillende formaten, kleuren en stijlen.

Bron: Stadshem.se

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate